Claudio De Luca

Kinesitherapeut - Manueel Therapeut - Kinesist

Kine/kinesitherapeut/kinesist Claudio De Luca

Claudio is een kinesist/kinesitherapeut die heeft gewerkt met een breed scala aan patiënten.

Hij had altijd al interesse in het helpen van anderen en een aangeboren interesse in de wetenschap achter het menselijk lichaam. Wetende dat hij een groter verschil wilde maken in het leven van mensen, streefde hij een carrière als kinesist na met de bedoeling om mensen een gezonder, pijnvrij leven te laten leiden.

Tijdens zijn sessies stelt hij een uitgebreid behandelplan op waarin hij manuele therapie combineert met aangepaste trainingsprogramma’s die snelle resultaten opleveren. Daarnaast reikt zijn expertise verder dan de behandeltafel en is hij gespecialiseerd in dry needling, cupping, fascia manipulation en orthomoleculaire geneeskunde.

Seppe Goosens

Personal Trainer - Revalidatie Coach

Revalidatie trainer/coach Seppe Goossens

Seppe is een personal trainer met een passie voor het opbouwen van relaties en het opleiden van patiënten/cliënten om hen te helpen hun doelen te bereiken.

Omdat hij altijd aan sport heeft gedaan en de veerkracht en het aanpassingsvermogen van het menselijk lichaam heeft begrepen, werd Seppe geïnspireerd om personal trainer te worden. Zijn focus ligt op het creëren van een individuele behandeloplossing voor elke cliënt, zodat jij je snel weer jezelf -en beter- voelt.

Seppe heeft reeds ervaring met verschillende soorten aandoeningen en staat klaar om je te helpen met je revalidatie en trainingen.

BOEK JOUW VOLGENDE BEHANDELING

Laat ons weten wat je nodig hebt.
We zorgen ervoor
dat je de beste zorg krijgt.

CLAUDIO DE LUCA BERINGEN

Kinesitherapie & revalideren na operatie.
Uw gezond is onze prioriteit.

CONTACTEER ONS

Zandhoefstraat 29, 3582 Beringen
Sint-Annastraat 5.1, 3550 Heusden-Zolder
Tel: 0485 94 69 95

www.claudiodeluca.be